Viikonloppuohjeet

 Viikonloppujen ohjeet ovat aikajärjestyksessä, uusin tehty ohje ensimmäisenä. Aiemmat päivämäärät löydät sivulta alempana.

Pe 15.11. (ovet auki 15:45 – 21:00)

Voimistelukisojen valmistelua. Heillä käytössä lähes koko Martti ruokalaa ja monitoimisalia myöden. Tulkaa (3-4 hlöä) ajamaan katsomoita jo heti klo 16. Molemmat yläkatsomot ja alhaalta kaksi ensimmäistä katsomoa auki. Salista takimmainen väliverho melkein alas asti (ei kokonaan). Loppuillan 1 henkilö valvomassa riittää paikalla n. klo 22:00 saakka kunnes talo tyhjä.

Lopuksi sammuttakaa valot hallista, jättäkää väylä hallin valokatkaisijoille auki, samoin ”akvaarion” ovi auki. Tarkistakaa, että ulko-ovet ovat lukossa ja sammuttakaa valot kaikkialta.

La 16.11. (ovet auki klo 7:00 – 20:30)

Varsinaiset kilpailut alkavat n klo 10, mutta tulkaa valmistelemaan päivää jo heti aamulla klo 7. Pullia sulamaan n. 80 kpl (myöhemmin lisää n. sama määrä). Keittäkää kahvia ja paistakaa pullia ja tehkää sämpylöitä ja reissarileipiä (juusto ja kinkku) molempia reilusti noin 50 kpl + 50 kpl. Olkaa paikalla kunnes talo on tyhjentynyt.

Lopuksi sammuttakaa valot hallista, jättäkää väylä hallin valokatkaisijoille auki, samoin ”akvaarion” ovi auki. Tarkistakaa, että ulko-ovet ovat lukossa ja sammuttakaa valot kaikkialta.

Su 17.11. (ovet auki klo 7:00 – 19:00)

Varsinaiset kilpailut alkavat n klo 10, mutta tulkaa valmistelemaan päivää jo heti aamulla klo 7. Pullia sulamaan n. 80 kpl (myöhemmin lisää n. sama määrä). Keittäkää kahvia ja paistakaa pullia ja tehkää sämpylöitä ja reissarileipiä (juusto ja kinkku) molempia reilusti noin 40 kpl + 40 kpl.

Kun kisat ovat ohi siivotkaa katsomot ja mopatkaa kostealla mopilla roiskeet pois ennen kuin ajatte katsomot sisään. Myös voimistelijoiden porukka siivoaa, mutta tarkistakaa kuitenkin kaikki pukuhuoneet ja tyhjentäkää roskikset ym normaali loppusiivous.

Lopuksi sammuttakaa valot kaikkialta. Sulkekaa kaikki liikuntahalliin johtavat ovet. Tarkastakaa kaikki 4 ulko-ovea. Avaimet lopuksi kahvioon.

--------------------------------------------------------------------------------------