Välieräpaikka on maanantaina jo katkolla Pontevalle!

24.3.2019

3. Puolivälierä Ponteva – HBA Martissa maanantaina 25.3.2019 klo 18.30 – Tilanne 2 – 0

Kolmatta kertaa ottavat maanantaina Martissa yhteen Ponteva ja HBA kovassa puolivälieräsarjassa. Ponteva on ottanut otteluparissa kuskin paikan voitettuaan kaksi ensimmäistä. Kolmannessa pelissä Ponteva voi siis ottaa sen kolmannen voiton ja varmistaa paikkansa välieriin ja mitalipeleihin.

Mielenkiintoista on nähdä millä kokoonpanolla HBA tällä kertaa Pontevaa vastaan tulee. Kysymys on siis, saavatko tähdet Bejedi ja Kuier (sekä Arike ja Vehka-aho) lisää tukea Helmi-Capitalsin I-divisioonan finaaleja pelaavista liigapelaajista. Jos divarin tähdet Vera Mäenpää, Emerita Mashaire ja Latifa Amzil ovat maanantaina kehissä saa Ponteva varmasti pistää parastaan ottaakseen voiton. Jos ei, joutuu HBAN:n tähtikvartetti venymään urotekoihin, toki siihen se kyllä myös pystyy. HBA:n tiukka puolustus on joka tapauksessa tulossa Pontevaa vastaan, mutta saako vieras myös hyökkäyksensä toimimaan tällä kertaa täyden peliajan.

Toisaalta, mikäli Ponteva pystyy nostamaan heittotarkkuutensa edes runkosarjan tasolle, on kotijoukkueella huomattavasti helpompaa. Puolustuspeliinsä jos Ponteva saa lisättyä myös sen loppusilauksen eli onnistuu sulkemaan HBA:n pelaajat pois hyökkäyslevypalloista, on voitto helpommin otettavissa. Hyökkäyspelissään on Ponteva muuten osoittanut erinomaista huolellisuutta, joten resepti kolmanteen voittoon on varmasti olemassa.

3. Puolivälierä Ponteva – HBA Martissa maanantaina 25.3.2019 klo 18.30

- - - -