SOPIMUSUUTISIA KORISKAUDELLE 2021-22!

18.5.2021

Hyvinkään Ponteva ja Tero Niskanen ovat solmineet sopimuksen kaudelle 2021-22. 

Tero jatkaa naisten 1.divarijoukkueen valmentajana ja on tärkeässä roolissa naisten ja U19-yhdistelmäjoukkueen valmennustiimissä. Tämä on erittäin iloinen ja odotettu uutinen niin Hyvinkään Pontevan, naisten ja U19-yhdistelmäjoukkueen pelaajien, taustajoukkojen kuin HyPon kannattajien näkökulmasta katsottuna. 

Tässä Tero Niskasen mietteitä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen:

 "Hienoa päästä jatkamaan naisten joukkueen valmentajana tulevalla kaudella. Mennyt kausi oli kaikille erittäin vaiherikas koronasta johtuen. Toivottavasti saadaan tulevalla kaudella pelata ehjä kausi kaikin puolin ja tietenkin yleisöä halliin. Viime kauden joukkueesta peräti 11 pelaajaa teki debyytin naisten valtakunnallisiin sarjoihin. Nyt ollaan tässäkin asiassa taas vuoden kokeneempia ja uskon sen näkyvän myös kentällä. Kesäharjoittelu on jo hyvässä vauhdissa, joten hyvillä mielin kohti tulevaa kautta mennään." 


Hyvinkään Pontevan puheenjohtaja Hanna-Leena Islander kommentoi tuoretta sopimusuutista: 

"Todella upeaa saada Tero Niskanen naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi jatkamaan valmennusta siitä, mihin kauden 20-21 päätyttyä jäätiin. Jatkuvuus on tärkeä tekijä tuoreelle joukkueelle ja on todella mielenkiintoista nähdä, miten pelaajat kehittyvät alkavalla kaudella. 

Pontevalla on nyt sopimukset niin miesten kuin naisten päävalmentajien kanssa. Kesätreenit ovat käynnissä sekä joukkueiden muodostaminen ja yhteistyökumppaneiden haku. Pidetään peukkuja, että päästään aloittamaan koriskausi 21-22 suunnitellusti ja pelit pyörimään yleisön kera!"


Hyvinkään Ponteva toivottaa onnea ja menestystä Terolle sekä naisten ja U19-yhdistelmäjoukkueelle kesätreeneihin ja koriskauteen 2021-2022

Uusia pelaajia mahtuu mukaan vielä molempiin joukkueisiin! Lisäinfoa asiasta Pontevan naisten joukkueen managerilta Kaisu Eroselta p. 050-3883067.