PELAAJAUUTISIA / Hyvinkään Ponteva / Naisten 1.divisioona Amanda Lillberg pelaa Pontevan Naisten1.divari joukkueessa kaudella 2022-2023

8.8.2022

Amanda Lillberg pelaa Pontevan Naisten1.divari joukkueessa kaudella 2022-2023

Klaukkalan NMKY:n kasvatti Amanda Lillberg nähdään Pontevan Naisten 1.divarijoukkueen vahvuudessa kaudella 2022-2023. Alkava koriskausi on Amandan kolmas kausi 1.divarijoukkueessa Hyvinkäällä. On ollut hienoa seurata Amandan kehitystä hyvässä valmennuksessa viimeisen kahden vuoden aikana. Amandalla on ollut kova halu kehittyä koripalloilijana ja ahkera treenaaminen toi hyviä tuloksia jo päättyneellä kaudella, kun Amanda oli useassa ottelussa aloitusviisikossa tai tuli kuudentena pelaajana kentälle ja laittoi tärkeitä heittoja kolmen pisteen kaaren takaa pussiin tiukoissa paikoissa.

”Amanda on parissa kaudessa päässyt hyvään vauhtiin aikuisten valtakunnallisella sarjatasolla ja uskon, että hän astuu tulevalla kaudella merkittävän askeleen eteenpäin urheilijana ja koripalloilijana. Hienoa saada hänet jatkamaan Hyvinkäällä!”, kommentoi Pontevan Naisten päävalmentaja Nina Kalmi.

Amanda opiskelee kemiantekniikkaa Aalto-yliopistossa ja aloittaa maisterivaiheen opinnot nyt syksyllä. Amanda on viihtynyt erinomaisesti Pontevan kannustavassa ilmapiirissä ja odottaa jo innolla lokakuussa starttaavaa kautta.