HYVINKÄÄN PONTEVA HAKEE NAISTEN JOUKKUEELLE PÄÄVALMENTAJAA

27.2.2022

Hyvinkään Ponteva hakee 

PÄÄVALMENTAJAA PONTEVAN NAISTEN JOUKKUEELLE

Hyvinkään Pontevan Naisten 1.divisioonajoukkue etsii päävalmentajaa Pontevan nuorelle, kehityskykyiselle ja motivoituneelle joukkueelle. Loistava valmennuspesti tarjolla valmentajalle, joka nauttii pelaajien kehittämisestä ja haluaa olla mahdollistamassa jokaisen pelaajan pääsemisen parhaimpaan versioonsa itsestään. Pontevan Naisten joukkueessa tehdään töitä hyvällä sykkeellä kohti yhteisiä tavoitteita ja jokainen pelaaja ja joukkueen jäsen tuo oman tärkeän panoksensa hyvää yhteishenkeen niin treeneissä kuin peleissä ja yhteisissä tapahtumissa.

Naisten 1.divisioonan sarjalisenssisopimuksen mukaisesti päävalmentajalle tulee olla II-tason valmentajavalmennus suoritettuna. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia naisten joukkueen valmentajan roolissa. Eduksi katsomme pitkäjänteisen asenteen niin yksiköiden ominaisuuksien ja taitojen kuin koko joukkueen kehittämisen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveen kera 30.3.2022 mennessä Hyvinkään Pontevan seuran puheenjohtajalle osoitteeseen: hanna-leena.islander@hypokoris.fi. Lisätietoja Naisten päävalmentajan pestistä seuran puheenjohtajalta Hanna-Leena Islanderilta p. 040-7490642 sekä joukkueen managerilta Kaisu Eroselta p. 050-3883067

Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Koristerveisin, 

Hyvinkään Pontevan Naisten joukkue