PONTEVAN KESÄLEIRIAjankohta: ma-pe 3.-7.8.2020
Paikka: Martin koulu (Martintorinkuja 2)
Kohderyhmä: 2005-2013-syntyneet tytöt ja pojat

Hinta:
kokopäiväleiri 180€
aamupäiväleiri 100€

Hinta sisältää: Valmennus, lounas ja leirituote ja mikäli osallistutut kokopäivään mukaan tulevat vielä iltapäiväohjelmat bussimatkoineen sekä välipalat.

Pontevan hauska ja touhukas päiväleiri 2020, on kohta täällä. Tiedossa on viisi päivää hauskaa meininkiä! Myös kavereita muista seuroista saa tuoda mukaan!Aamupäivään kuuluu 60-90 min mittainen lajiharjoitus sekä oheisharjoitus. Iltapäivän ohjelma koostuu ohjelmallisista vierailuista hyvinkääläisiin liikunnallisiin vapaa-ajanvietto kohteisiin (minigolf, keilailu ja YouMove-liikuntakeskus) sekä ulkoaktiviteeteista Martin koulun läheisyydessä.

Leiri on suunnattu b,- c-, mini-, mikro- ja supermikroikäisille junioreille ja koriksesta kiinnostuneille. Aikaisempaa harrastuskokemusta koripallosta tai seuran jäsenyyttä ei tarvita.

Toimintaa leirillä on maanantaista perjantaihin noin klo 9-15:30 (aamupäiväleiri päättyy noin klo 12:15). Leirille voi saapua aamuisin jo klo 8 ja iltapäivisin olla klo 16:30 asti.

Huolehdittehan lapsenne vakuutuksesta. Lapsia ei ole vakuutettu leirin puolesta. Koripalloliiton lisenssin yhteydessä myytävä vakuutus (Pohjola) on voimassa 30.6 asti.

Yhteyshenkilö ja leirirehtori Matias Lehtinen, 050-3471244 ja matias.lehtinen@gmail.com

Leirin harjoitussisällöistä vastaavat Pontevan ammattivalmentajat apunaan seuramme muita valmentajia sekä mahdollisesti edustusjoukkueiden pelaajia ja seuramme vanhimpia junioreita.

Peruutusehto:

Peruutukset ovat mahdollisia kolme viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen leirimaksuja voidaan hyvittää vain sairastumistapauksissa. Myöhemmin tapahtuvat peruutukset vain sairaslomatodistuksella ja tällöin maksettavaa jää 10 euron toimistokulu.