Uusi harrastaja, miten voin aloittaa koriksen?

Tässä tietoja toimintaryhmistämme syksyllä 2019. Ilmoittaudu ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään.

Otamme mukaan toimintaamme mukaan uusia harrastajia. Joissakin ryhmissä osallistujamäärää on rajoitettu, mutta useimpiin ryhmiin mahtuu mukaan. Meillä on uusille pelaajille kuukauden ilmainen kokeilu kaikissa juniori-ikäluokissa. Ota yhteyttä suoraan oman joukkueesi valmentajaan. Katso yhteystiedot.

Aivan perheen pienimmille tarjoamme kerran viikossa mahdollisuuden tulla turvalliseen ympäristöön kokemaan liikunnan riemua. Satukoris (2-4 vuotiaille) ja Pallokoulu (4-6 vuotiaille). Satukoriksen harjoitusaika on la klo 9.45-10:30 Puolimatkan koulu, pallokoulu kokoontuu la klo 10:30-11:30 myös Puolimatkassa. Ensimmäiset harjoitukset keväällä 2018 pidetään la 20.1.

Kaikkiin mini-mikro- ja supermikroikäisten joukkueisiin voi ilmoittautua suoraan, ilman vaatimuksia aikaisemmasta kokemuksesta koripallosta. Muutamat ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta melkein kaikkiin pääsee mukaan vielä ilmoittautumalla.

12-18 vuotiaille suunnattu Junnuharrasteryhmä, kokoontuukerran viikossa. Mukaan voi tulla pitämään hauskaa, pelailemaan korista huippuseurassa ilman kilpailullisia tavoitteita. Ryhmä harjoittelee perjantaisin Hämeenkadun koululla klo 20-21. Ryhmä on tytöille ja pojille. 

Syksyllä 2015 käynnistetty aikuisten harrasteryhmä jatkaa omalla paikalla sunnintai-iltana. Näissä ryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla kerran viikossa(90 min). Jokaiselle harjoituskerralle on selkeä oppimistavoite ja viimeiset 15-30 min pelataan. Ryhmät ovat yhteisiä miehille ja naisille. Mukaan voivat tulla niin aikaisemmin harrastaneet kuin vasta-alkajatkin. Ryhmä ei osallistu sarjatoimintaan. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin Tapainlinnassa klo 18:30-20:00

Perhekoris on tarkoitettu Pontevan junioritoiminnassa  olevien lasten vanhemmille. Kaikki yli 12 vuotiaat perheenjäsenet voivat osallistua samalle perjantain pelivuorolle. Vuoro on klo 19-20:30 Ammattioppilaitoksella(HyRia), osoitteessa Karankatu 3-5.

Myös vanhimpiin juniorijoukkueisiin (a-, b- ja c-juniorit) voi tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia.

 Lisätietoja joukkueista ja ryhmistä löydät heidän omilta sivuiltaan.

Kausimaksut 2019-2020

Tarkemmat tiedot joukkueiden harjoitusajoista tai toiminnasta saat ryhmän yhteyshenkilöltä.  
KLIKKAA Joukkueiden yhteystiedot

Tiedustelut yleisesti joukkueista tai toiminnasta HyPo Koris toimisto
040-7496083 toimisto@hypokoris.fi