Uusi harrastaja, miten voin aloittaa koriksen?

Tässä tietoja toimintaryhmistämme syksyllä 2021. 

Ilmoittaudu ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään.

Otamme mukaan toimintaamme mukaan uusia harrastajia. Joissakin ryhmissä osallistujamäärää on rajoitettu, mutta useimpiin ryhmiin mahtuu mukaan. 

Meillä on uusille pelaajille kuukauden ilmainen kokeilu kaikissa juniori-ikäluokissa. Ota yhteyttä suoraan oman joukkueesi valmentajaan. Katso yhteystiedot.


Kaikkiin mini-mikro- ja supermikroikäisten joukkueisiin voi ilmoittautua suoraan, ilman vaatimuksia aikaisemmasta kokemuksesta koripallosta. Muutamat ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta melkein kaikkiin pääsee mukaan vielä ilmoittautumalla.


Syksyllä 2015 käynnistetty aikuisten harrasteryhmä jatkaa omalla paikalla sunnintai-iltana Tapainlinnassa (18:30-20:00). Näissä ryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla kerran viikossa (90 min). Jokaiselle harjoituskerralle on selkeä oppimistavoite ja viimeiset 15-30 min pelataan. Ryhmät ovat yhteisiä miehille ja naisille. Mukaan voivat tulla niin aikaisemmin harrastaneet kuin vasta-alkajatkin. Ryhmä ei osallistu sarjatoimintaan. 


Perhekoris on tarkoitettu Pontevan junioritoiminnassa olevien lasten vanhemmille. Kaikki yli 12 vuotiaat perheenjäsenet voivat osallistua samalle keskiviikon pelivuorolle. Vuoro on klo 20-22:00 Hakalan koululla, osoitteessa Lehmustie 14, sisäänkäynti rakennuksen takapuolelta.


Myös vanhimpiin juniorijoukkueisiin (a-, b- ja c-juniorit) voi tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia.


Lisätietoja joukkueista ja ryhmistä löydät heidän omilta sivuiltaan.