Pallokoulu/Satukoris

Pontevan Naisten 2.joukkueen pelaajat Nina Johnsson ja Melissa Takkinen ovat uudet Pallokoulun ja Satukoriksen valmentajat!

Antoisaa kevätkautta koriksen parissa!

Pallokoulu on tarkoitettu aloitteleville koriksen pelaajille (4-6v). Ryhmässä koripallon lisäksi opetellaan liikunnallisia perustaitoja paljolti leikin avulla. Samalla kehittyvät ryhmässä toimimisen taidot.

Pallokoulun harjoitukset keväällä 2020 ovat lauantaisin klo 11.00-11.45 Puolimatkan koululla. HUOMIO! Kevään 2020 Pallokoulu jatkuu la 18.1! (la 11.1 on peruttu Puolimatkankoululla pidettävän lentopalloturnauksen takia) 

Varustus harjoituksiin on kevyet joustavat vaatteet, sisäkengät ja juomapullo, oma pallo on myös sallittu mutta ei pakollinen.

________________________________________________

Satukoris on tarkoitettu ihan perheen pienimmille pelureille (2-4 v), jotka tahtovat nauttia liikunnan riemusta. Aikuisen läsnäolo harjoituksissa on suotavaa.

Satukoriksen harjoitukset keväällä 2020 ovat lauantaisin klo 10.00-10.45 Puolimatkan koululla. HUOMIO! Kevään 2020 Satukoris jatkuu la 18.1! (la 11.1 on peruttu Puolimatkankoululla pidettävän lentopalloturnauksen takia)

Varustus harjoituksiin on kevyet joustavat vaatteet, sisätossut (tai  paljain varpain) ja juomapullo, oma pallo on myös sallittu mutta ei pakollinen.

________________________________________________

Kummassakaan ryhmässä ei ole mitään pääsyvaatimuksia, kaikki halukkaat ovat tervetulleita kokeilemaan! Ilmoittaudu tästä mukaan ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään. Harjoituksissa ohjaajina toimivat Nina Johnson ja Melissa Takkinen. Joukkueen johtajina Jussi Heikkilä ja Ilkka Blomqvist. Kts. yhteystiedot.

Pallokoululaisia syksyllä 2016
Satukorislaisia syksyllä 2016