Pallokoulu/SatukorisPallokoulu on tarkoitettu aloitteleville koriksen pelaajille (4-6v). Ryhmässä koripallon lisäksi opetellaan liikunnallisia perustaitoja paljolti leikin avulla. Samalla kehittyvät ryhmässä toimimisen taidot.

Pallokoulun harjoitukset syksyllä 2019 ovat lauantaisin klo 11.00-11.45 Puolimatkan koululla, harjoitukset alkavat lauantaina 7.9.2019

Varustus harjoituksiin on kevyet joustavat vaatteet, sisäkengät ja juomapullo, oma pallo on myös sallittu mutta ei pakollinen.

________________________________________________

Satukoris on tarkoitettu ihan perheen pienimmille pelureille (2-4 v), jotka tahtovat nauttia liikunnan riemusta. Aikuisen läsnäolo harjoituksissa on suotavaa.

Satukoriksen harjoitukset syksyllä 2019 ovat lauantaisin klo 10.00-10.45 Puolimatkan koululla, harjoitukset alkavat lauantaina 7.9.2019

Varustus harjoituksiin on kevyet joustavat vaatteet, sisätossut (tai  paljain varpain) ja juomapullo, oma pallo on myös sallittu mutta ei pakollinen.

________________________________________________

Kummassakaan ryhmässä ei ole mitään pääsyvaatimuksia, kaikki halukkaat ovat tervetulleita kokeilemaan! Ilmoittaudu tästä mukaan ennen ensimmäisiä harjoituksia. Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään. Harjoituksissa ohjaajina toimivat Aura Niiranen ja Vilma Rautanen. Joukkueen johtajina Jussi Heikkilä ja Ilkka Blomqvist. Kts. yhteystiedot.

Pallokoululaisia syksyllä 2016
Satukorislaisia syksyllä 2016