HyPo 2 jatkaa puhtaalla pelillä

Hyvinkään Pontevan reservijoukkue jatkaa puhtaalla pelillä lohkonsa kärjessä koripallon III-divisioonassa kolmen sarjakierroksen jälkeen.

Vierasottelussa 101 Basketball Team kaatui trillerissä 69-72. Tuomaripari  Mitch Iverson-Jaakko Sääskilahti salli ottelussa varsin kovat otteet, eikä kolhuilta säästytty kummallakaan puolella. Pontevan hermo piti lopussa ja sarjanousun kannalta hankalalta alkukauden tappiolta vältyttiin.

- Budjetoin joukkueelle ennen kauden alkua runkosarjaan yhden tappion. Niin kauan kuin jatketaan puhtaalla pelillä, ei paineita pitäisi olla, Pontevan valmentaja Mika Niemi puntaroi joukkueen henkistä tilaa. 

Kotona Martin myöhäisillassa vastaan asettui Tapiolan Otso. Vaikka Pontevan oma hyökkäyspeli kangertelikin, korjasi joukkue helpon voiton lukemin 76-38. Roope Myyryläinen haali kokoon läheltä ja kaukaa 26 pistettä. Joukkueeseen hiljattain liittynyt sentteri Timo Teivaanmäki oli vahva korin alla, tuloksena 14 pistettä.

Niemi kiitteli pelin jälkeen puolustusta ja uskoi hyökkäyspelin niveltymisen olevan vain hienosäädöstä kiinni.

- Meillä on isoja pelaajia ja meillä on nopeita ratkaisuvalmiita pelaajia. Homma on kiinni pelin tahdistumisesta. Kunhan vain oikeat nivelpelaajat löydetään oikeisiin rakoihin, niin homma näyttää ihan toisenlaiselta, Niemi arvioi.

Toivottu vahvistus Ilkka Blomqvist on treenannut joukkueen mukana jo parin viikon ajan ja nähdään mukana jo seuraavassa ottelussa.