Ponteva tavoittelee värisuoraa!

14.4.2018

Kuva Jukka Ikonen / Yksi kauden parhaista otoksista, jossa ilmentyy Koripallopelin luonne parhaimmillaan.
Kuva Jukka Ikonen / Yksi kauden parhaista otoksista, jossa ilmentyy Koripallopelin luonne parhaimmillaan.

2016: Hopeaa / 2017: Kultaa / 2018: P.......

Ponteva tavoittelee värisuoraa!

Kaksi edellistä Pontevan Naisten Korisliigan kautta on päättynyt mitalien merkeissä. Viime kausi päättyi kultajuhliin, edellinen toi hopeamitalit, nyt on mahdollisuus napata seurahistorian ensimmäinen pronssimitali. Kolmen mitalin putki olisi jotain ainutlaatuista ja sitä Hyvinkään ykkösjoukkue lähtee tosissaan sunnuntaina tavoittelemaan.

Liigan runkosarjassa kakkoseksi sijoittunut Espoon Honka sai sarjasijoituksellaan yksiosaisen pronssipelin järjestelyoikeuden. Runkosarjan nelonen, Ponteva, onnistui Hongan kaadossa kaudella kerran eli helmikuun joukkueitten edellisessä kohtaamisessa Martissa. Espoo puolestaan voitti syksyn molemmat kohtaamiset sekä Hyvinkäällä, että kotonaan Tapiolan Urheiluhallissa.

Espoon tähtikvartetilla Heta Korpivaara, Wilesia Hardy, Kiana Johnson ja Roosa Lehtoranta on varmasti vakaa aikomus estää Pontevan tavoitteen toteutuminen. Honka taipui Pontevalle viime kevään huimassa Finaalisarjassa 3-2 lukemin, vaikka se johti sarjaa jo 0-2. Nyt Hongalla on pronssimitalien lisäksi samalla revanssimahdollisuus.

Pronssipeli Honka – Ponteva Tapiolan Urheiluhallissa sunnuntaina klo 14.00 on varmasti hieno päätös joukkueitten rankalle kaudelle. Tätä peliä kannattaa lähteä Hyvinkäältä katsomaan ja antamaan Pontevalle tuki tällä erää kauden tärkeimpään peliin.