Martissa maanantaina kauden mahtavin matsi!

7.4.2018

Candice Warthen ja kaunis hyppyheitto.
Candice Warthen ja kaunis hyppyheitto.

Naisten korisliigan 4. Välierä: Ponteva – Catz ma 9.4.2018 klo 18.30

Martissa maanantaina kauden mahtavin matsi!

Naisten korisliigan 4. Välierä: Ponteva – Catz ma 9.4.2018 klo 18.30

Hallitseva Suomen Mestari Hyvinkään Ponteva pelaa maanantaina naisten korisliigan 4. välierässä vuosisadan menestyksekkäimmän joukkueen Catz Lappeenrannan kanssa paikasta kauden koripallon naisten finaaliin. Paras viidestä järjestelmällä pelattavissa pudotuspeleissä Catz johtaa voitoin 2-1. Tämä tarkoittaa sitä, että Pontevan voittaessa, mestaruuden uusintataistelu jatkuu – tappiolla olisi edessä kesätauko ennen aikojaan.

Catzin voitto-otteluissa tahtipuikkoa pisteiden teossa ovat heiluttaneet ensin Natalie Day (31) ja perjantaina Roosa Kosonen (15), näissä peleissä Taru Tuukkanen (16/14) oli Pontevan ykkös-scoraaja. Hyvinkäällä Pontevan murskavoittopelissä Henna Salomaa (22) heilutti tahtipuikkoa ja Catzin suurin tähti Aleighsa Welch (15) ei pystynyt panoksellaan auttamaan vieraita. Catz on peleissään ollut äärimmäisen taitavan aloitusviisikkonsa onnistumisen varassa. Pontevan menestys puolestaan vaatii sen mainostetulta laajalta materiaalilta myös laajaa onnistumista.

Yksi tärkeä seikka Pontevan aiemmassa menestyksessä on ollut fanien mieletön kannustus ja luottamus joukkuetta kohtaan. Maanantaina ja toivottavasti vielä torstainakin HyPo-fanit pääsevät osaltaan todistamaan väitteen todeksi. Ponteva – Catz Martissa maanantaina 9.4. klo 18.30.