Naisten liigajoukkueelle uusia pelaajia!

27.7.2016

Liigaryhmä täydentyy hyvää vauhtia. Lisää uutisia tiedossa lähiaikoina!

Keskisaari ja Soppela sopimuksiin Pontevan liigajoukkueen kanssa

Iina Keski-Saari

Lapuan Korikobrien kasvatti ja viime kaudella Tampereen Pyrinnössä TV-pelissä Pontevalle viime sekuntien kolmosellaan tappion aiheuttanut Iina Keski-Saari pelaa korisliigaa ensi kaudella Hyvinkään Pontevassa. Syyskuussa 19-vuotta täyttävä Keski-Saari pelasi Pyrinnössä 22 peliä keskimäärin reilut 13 min ottelua kohden kirjauttaen tehot 4/2. 184 cm pitkä sentteri upotti kakkoset 60%:n ja kolmoset 33%:n tarkkuudella. Ottelukohtainen piste-ennätys 12 syntyi juuri ottelussa Pontevaa vastaan. Pontevassa Iina Keski-Saari pääsee harjoittelemaan ja haastamaan ainakin HyPon maajoukkuetason sentterit Taru Tuukkasen ja Laura Saarisen. Keski-Saari lähteekin Pontevassa hakemaan kehitystä ja uutta askelta koripallouralleen. Keski-Saari pelaa nuoren pelaajan rinnakkaislisenssimahdollisuudella HyPon ja korisliigan lisäksi myös Pyrinnön I-divisioonan pelit.

”Odotan innolla uusia haasteita ja HyPossa pelaamista, koska selvästikin naisten koris on Hyvinkäällä nousussa. Urheilulukio jatkuu vielä vuoden ja sen jälkeen tavoitteena olisi suunnata opiskelemaan kasvatustieteitä tai psykologiaa. Koris kuitenkin todennäköisesti määrittelee opiskelupaikkakuntaa, jospa vaikka Eurooppa olisi mahdollinen.” maalailee uusi HyPolainen Iina Keski-Saari tulevaisuuttaan.

Iina Keski-Saari Ura ja Tilastot

 

Johanna Soppela

Tampereen Pyrinnössä viime kaudella paikan aloitusviisikkoonkin vallannut Helsingin Visa Basketin kasvatti Johanna Soppela pelaa korisliigaa ensi kaudella Hyvinkään Pontevassa. 23-vuotias 182 cm pitkä laituri pelasi Pyrinnössä 24 peliä lähes 20 min ottelua kohden kirjauttaen tehot 5/2. Kahden Pyrinnössä vietetyn kauden ohella opiskelijalla on liigakokemusta myös Forssan Alusta. Nuorten sarjoista Soppelalla on plakkarissaan A-tyttöjen SM-kultaa ja hopeaa. Soppela on pelaajana periksi antamaton kova taistelija, joka sopii Pontevan pelitapaan mainiosti.

Pontevan vihreä-valkoiseen paitaan siirtymisestä Soppela kommentoi innostuneesti; ”Yhteinen sävel löytyi nopeasti, joten hyvillä mielin ja innolla odotan, että pääsen harjoittelemaan sekä pelaamaan uuden joukkueen mukana. Uskon, että saan yhdistettyä opiskelun ja pelaamisen parhaiten juuri HyPossa. Hyvinkään Ponteva on hieno seura, mistä olen kuullut paljon hyvää. HyPolla on myös menestyksekäs kausi takana ja fanit tekee pelaamisesta varmasti ainutlaatuista!

Johanna Soppela Ura ja Tilastot

Pontevalla on valmiina nyt sopimukset ensikaudelle Keski-Saaren ja Soppelan ohella päävalmentaja Miikka Sopasen kanssa ja pelaajien Taru Tuukkanen, Henna Salomaa, Titta-Riina-Lepistö, Laura Saarinen, Meri Damoiseaux kanssa.