Summertime Hoop Camp 2017

Summertime Hoop Day Camp 2017
Ajankohta: ti-pe 1.-4.8.2017 
Paikka: Martin koulu (Martintorinkuja 2)
Kohderyhmä: 2001-2009-syntyneet tytöt ja pojat, ei tarvita aikaisempaa kokemusta koripallosta

Ilmoittautumiseen ja tarkempaan sisältöön.

Kaikille leiriläisille hintaan sisältyy lounas ja leirituote.

 

Hyvinkään Ponteva ja Luke Lloyd järjestivät kesällä 2014, 2015 ja 2016 leirin koriksesta kinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit ovat olleet jymymenestyksiä, yhteensä osallistujia kolmena vuotena on ollut noin 230. Leiri saa jatkoa tänäkin vuonna!

Ammattilaisuransa päätettyään Lloyd on järjestänyt leirejään jo useita vuosia rapakon toisella puolella. Nyt junioreilla on jälleen ainutlaatuinen mahdollisuus päästä oppimaan koripallotaitoja tämän Suomessa erittäin arvostetun ja kokeneen ammattilaisen johdolla. Valtaosan urastansa Suomessa pelannut Lloyd muistetaan mm. monella paikkakunnalla sympaattisena ja karismaattisena ammattilaisena - eikä vähiten Hyvinkäällä!

Summertime Hoop Camp 2017 on nelipäiväinen päiväleiri elokuussa. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-16-vuotiaat - harrasti korista tai ei.

Leirin pääsääntöinen valmennuskieli on englanti, joten monen leiriläisen kielitaitokin karttuu neljän päivän aikana huimasti. Kaikki tärkeimmät ohjeet käännetään myös suomeksi.

Luke toimii leirin päävalmentajana, jonka johdolla kaikki harjoitukset kokonaisuudessaan läpiviedään. Luken lisäksi leirillä valmentajina esiintyy HyPon naisten pelaajia sekä HyPon junnuvalmentajia. Leiri järjestetään Martinhalilla huippuolosuhteissa.

Tästä pääset tutustumaan kesän 2014 leirimeininkiin.

Leiri sisältää mm.

  • ammattimaisen ohjauksen ja valmennuksen
  • paljon pallonkäsittelyharjoitteita Suomessa ennennäkemättömällä ja monipuolisella Dribble Stickillä - katso mallia tästä! Tarkempi esittely: Dribble Stick
  • rentoa meininkiä ja huipputunnelmaa kansainvälisessä seurassa
  • päivittäisen herkullisen lounaan

Lisätietoja:
HyPo Koris toimisto
040-7496083
toimisto@hypokoris.fi