Summertime Hoop Camp 2017

Summertime Hoop Camp 1.-4.8.2017

leiriläiselle ja kotiväelle tiedoksi

 

HyPon hauska ja touhukas päiväleiri, Summertime Hoop Camp 2016, on kohta täällä. Leiri järjestetään Martin koululla (Martintorinkuja 2). Tiedossa on neljä päivää hauskaa meininkiä!

Leiri alkaa Tiistaina 1.8. klo 9.00, olethan ajoissa paikalla! Vetäjät ovat paikalla puoli tuntia ennen leiripäivän alkua ja puoli tuntia sen jälkeen. Leirin aamupäiväsessio on päivittäin klo 9.00 – 12.00. Tämän jälkeen siirrymme ruokailemaan koulun ruokalaan. Iltapäiväsessiossa harjoittelemme klo 13.30-16.30.  Tarjoamme päivittäin maittavan lounaan ja välipalaksi iltapäivällä on saatavissa hedelmiä. Omia eväitäkin voi hiukan reppuun pakata.

Leiriläisillä tulee olla leirillä mukana sisäliikuntavarusteet, koripallo, ISO juomapullo, pyyhe ja peseytymisvälineet ja halutessaan muutama euro taskurahaa (tiistaina ja torstaina leiriläiset voivat käydä ostamassa ruokatauon yhteydessä viereisestä K-marketista jäätelön). Pukuhuoneet ovat käytössämme koko päivän ajan, joten kaikki tavaroiden säilytys ja pukeutuminen tapahtuvat niissä.

Leirikielenä puhumme englantia sekä suomea. Pienimpien ryhmässä käännämme kaikki englannin kieliset ohjeet suomeksi.

Leiritoimisto rakentuu  Martin hallin aulaan, tullessasi maanantaina paikalle ilmoittauduthan sinne. Leiritoimistossa päivystää aina joku leiriohjaajista.

Päivän aikana Martissa ovet eivät ole lukittuna, leiriläiset eivät saa poistua rakennuksesta ilman valmentajan lupaa. Aamu- ja iltapäiväsessioiden välissä on mahdollisuus valvottuun ulkoiluun.

Huolehdittehan lapsenne vakuutuksesta. Lapsia ei ole vakuutettu leirin puolesta liikuntasalissa tapahtuvan harjoittelun osalta. Pohjolan lisenssivakuutus on voimassa 30.6 asti.

Ilmoitattehan etukäteen Päiville, mikäli lapsenne EI saa poistua leiripäivän päätyttyä itsekseen, vaan saavutte häntä noutamaan. Ilmoittakaa myös mikäli, ette anna ns. kuvauslupaa. Leirikuvia tulemme julkaisemaan sosiaalisessa mediassa ja seuramme nettisivuilla. Myös paikallinen lehdistö piipahtaa leirillä.

 

Yhteyshenkilönä leirin ajan toimii Päivi Vajavaara (0407186358, paivi.vajavaara@hyvinkaa.fi).

Leirin harjoitussisällöistä vastaa ammattivalmentaja Luke Lloyd apunaan seuramme valmentajia ja vanhempia junioreita.

 

Tervetuloa mukaan Summertime Hoop Campille!

 

Päivi Vajavaara

Leirin rehtori

HyPo-koris

Summertime Hoop Day Camp 2017
Ajankohta: ti-pe 1.-4.8.2017 
Paikka: Martin koulu (Martintorinkuja 2)
Kohderyhmä: 2001-2009-syntyneet tytöt ja pojat, ei tarvita aikaisempaa kokemusta koripallosta

Ilmoittautumiseen ja tarkempaan sisältöön.

Kaikille leiriläisille hintaan sisältyy lounas ja leirituote.

 

Hyvinkään Ponteva ja Luke Lloyd järjestivät kesällä 2014, 2015 ja 2016 leirin koriksesta kinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit ovat olleet jymymenestyksiä, yhteensä osallistujia kolmena vuotena on ollut noin 230. Leiri saa jatkoa tänäkin vuonna!

Ammattilaisuransa päätettyään Lloyd on järjestänyt leirejään jo useita vuosia rapakon toisella puolella. Nyt junioreilla on jälleen ainutlaatuinen mahdollisuus päästä oppimaan koripallotaitoja tämän Suomessa erittäin arvostetun ja kokeneen ammattilaisen johdolla. Valtaosan urastansa Suomessa pelannut Lloyd muistetaan mm. monella paikkakunnalla sympaattisena ja karismaattisena ammattilaisena - eikä vähiten Hyvinkäällä!

Summertime Hoop Camp 2017 on nelipäiväinen päiväleiri elokuussa. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-16-vuotiaat - harrasti korista tai ei.

Leirin pääsääntöinen valmennuskieli on englanti, joten monen leiriläisen kielitaitokin karttuu neljän päivän aikana huimasti. Kaikki tärkeimmät ohjeet käännetään myös suomeksi.

Luke toimii leirin päävalmentajana, jonka johdolla kaikki harjoitukset kokonaisuudessaan läpiviedään. Luken lisäksi leirillä valmentajina esiintyy HyPon naisten pelaajia sekä HyPon junnuvalmentajia. Leiri järjestetään Martinhalilla huippuolosuhteissa.

Tästä pääset tutustumaan kesän 2014 leirimeininkiin.

Leiri sisältää mm.

  • ammattimaisen ohjauksen ja valmennuksen
  • paljon pallonkäsittelyharjoitteita Suomessa ennennäkemättömällä ja monipuolisella Dribble Stickillä - katso mallia tästä! Tarkempi esittely: Dribble Stick
  • rentoa meininkiä ja huipputunnelmaa kansainvälisessä seurassa
  • päivittäisen herkullisen lounaan

Lisätietoja:
HyPo Koris toimisto
040-7496083
toimisto@hypokoris.fi