SEURA

Voimistelu- ja urheiluseura Hyvinkään Ponteva r.y. on perustettu vuonna 1916. Koripalloa Pontevassa on harrastettu vuodesta 1950. Hyvinkään Pontevan puheenjohtajana toimii Hanna-Mari Kujala (os.Eronen) sekä sihteerinä Hannu Heikkilä. Hyvinkään Pontevan kuuluisimpia urheilijoita ovat olleet mm. pyöräilijä Kari Myyryläinen, suunnistaja Ari Anttas sekä painonnostaja Juhani Äijö.

Pontevassa toimivat seuraavat jaostot:

  • Koripallo
  • Lentopallo  
  • Veteraanikerho 

 
Suurin on koripallojaosto, jossa on noin 480 harrastajaa.

Usmin majan vuokrauksesta vastaa majan isäntä Ensio Ruotsalainen
ensio.ruotsalainen(aa)gmail.com
040 352 9190
______________________________________________

Puheenjohtajan Uuden Vuoden tervehdys

01.01.2017

Hyvää seuramme juhlavuoden viimeistä päivää ja mukavaa vuodenvaihdetta! Huikee vuosi on ollut, en voi muuta sanoa. Moni on kysynyt, että mitä jäi vuodesta käteen? Paljonkin..

Mahdoton määrä semmoisia asioita, mitä ei voi mitata ja tekoja, joiden tulokset näkyvät vasta tylevaisuudessa seurassamme. Mieletön määrä kohtaamisia ja elämyksiä, jotka ovat liikauttaneet eri ihmisten sydämiä, esim.itseäni kosketti kohtaamiset veteraaniemme kanssa, onnen- ja pettymyksenkyyneleet kentällä ja katsomossa, junnupelaajien hymyt ja yläfemmat tavatessamme, fanijoukon kasvaminen ja ympäriltä saamamme tuki toimintaamme kohtaan.

Voin ylpeänä omasta joukostani todeta: Hypo-perhe on kasvanut kaikin tavoin v.2016 aikana ja itsekin olen saanut monta uutta ihmistä elämääni!

Kiitos laajalle taustatyöryhmälle, joka on ahertanut itseään säästämättä jokaisena juhlavuoden päivänä upean seuramme eteen historiaa kunnioittaen ja tulevaisuutta pohtien. Juhlavuotena tempaistiin perustoiminnan pyörittämisen lisäksi monella tavoin: näyttiin kauppakeskus Willassa, tavattiin torilla, järjestettiin näyttely ja huutokauppakin, syntyi kannustusbiisi Valkoista ja vihreää Antti Pitkäsen kynästä sekä upea historiikki Kari-Veli Lehtosen kirjoittamana, luotiin fanikulttuuria, laajennettiin yhteistyötä, juhlittiin, muisteltiin, hikoiltiin, opittiin, kasvettiin, naurettiin ja itkettiinkin.

Meitä palkittiin ja muistettiin monin eri tavoin, kiitoksin, kukin ja prenikoin. Ja järjestettiinhän me perinteisesti upea Suomen suurin katukoris, HoopCamp-junnuleiri sekä Hypo-Golf. Kiitos jokaiselle mahdollistajalle sekä mukaan ehtineelle!

Kiitos ihanat pelaajat, pienimmästä suurimpaan aloittelijasta ammattilaiseen, elämyksistä, joita olette meille taas tänä vuonna tarjonneet! Teidän eteen näitä hommia ilolla tehdään!

Kiitos mahtavat valmentajat, joukkueenjohtajat ja huoltajat: teette arvokasta vapaaehtoistyötä! Ilman teitä ei pärjättäisi!

Kiitos vanhemmat ja muut kannustajat: Jatketaan respect-toimintaa Hypo-väreissä entistä voimakkaammin ensi vuonna. Tässä kohtaan muistutan Hypon katsomo-ohjeesta: Kannustetaan äänekkäästi, mutta luodaan yhdessä pelaajille, valmentajille ja tuomareille kunnioittava toimintaympäristö jatkossakin!

Kiitos yhteistyötahot, koripalloliitto sekä muut seurat niin Hyvinkäällä kuin ympäri Suomen, mennytkin vuosi osoitti sen: Yhdessä olemme enemmän!

Työ on kesken, eikä valmiiksi tulla koskaan. Monta kertaa on menneenäkin vuonna kompastuttu ja monenmonta kehitettävää ajatusta meidän ajatuksissa jo pyörii, mutta tänään on aika tyytyväisenä todeta: ME onnistuttiin, ihan kauhean monessa jutussa ja kuka nyt ei haluaisi olla mukana näin mahtavassa yhteisössä, jota Hypo-perheeksikin kutsutaan! Tule sinäkin mukaan taustatiimiimme, ellet jo ole! Yhdessä saamme vielä enemmän aikaan!

Ja tule ainakin katsomaan junnupelejä sekä kannustamaan kavereiden kera mahtavia edustusjoukkueitamme: Naisten korisliiga- ja Miesten 1B-divaripelit tarjoavat jännitystä Hyvinkään Martinhallilla joka kerta. Molemmat joukkueet ovat täynnä upeita pelaajia, junnujemme esikuvia! Martinhallilla siis nähdään, laitetaan rummut pärisemään ja meteliä katsomoon!

Kiitollisena koko seuran historiallisesta 100-vuotis juhlavuodesta 2016 jokaisen Hypolaisen puolesta kiitän juuri sinua, kun olet ollut matkassamme mukana ja toivotan jokaiselle upeeta juhlavuotta 2017! Suomen 100v-teemaan YHDESSÄ on helppo meidän Hypossa sitoutua. Lopuksi 100-vuotiaan Hyvinkään Pontevan puolesta onnittelen lämpimin halauksin 2017 vuonna 100 vuotta täyttävää Hyvinkään kaupunkia ja toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi upeaan kotikaupunkiimme Hyvinkäälle! Täällä tapahtuu!

Seuran nimi
Voimistelu- ja Urheiluseura Hyvinkään Ponteva ry.


Katuosoite: Pajatie 2
Postinumero ja toimipaikka:
05820 HYVINKÄÄ

Yhdistysrekisteritunnus: 63.921
Y-tunnus: 0354320-3