Pontevan kesäleiri 2018

Pontevan kesäleiri 30.7.-3.8.2018


Ajankohta: ma-pe 30.7.-3.8.2018
Paikka: Martin koulu (Martintorinkuja 2)
Kohderyhmä: 2004-2010-syntyneet tytöt ja pojat

Hinta:

kokopäivä 150€/per hlö

aamupäivä 85e/per hlö

Hinta sisältää: Valmennus, ohjelmat, lounaat, välipalat, T-paita

Ilmoittautumislinkki julkaistaan pian seuran sivuilla.

Pontevan hauska ja touhukas päiväleiri 2018, on kohta täällä. Tiedossa on viisi päivää hauskaa meininkiä! Myös kavereita muista seuroista saa tuoda mukaan! Leiri on suunnattu c-, mini-, mikro- ja supermikroikäisille junioreille ja koriksesta kiinnostuneille.

Toimintaa leirillä on maanantaista perjantaihin noin klo 9-15:30. Leirille voi saapua aamuisin jo klo 8 ja iltapäivisin olla klo 16:15 asti.

Leiripäivän ohjelmaan kuuluu tietysti koripalloa harjoitusten ja pelien muodossa, monipuolista liikuntaa sekä Martissa, että muuallakin (esim. keilahalli, minigolf). Tarjoamme päivittäin maittavan lounaan ja välipalaksi iltapäivällä on saatavissa hedelmiä. Omia eväitäkin voi hiukan reppuun pakata.

Leiriläisillä tulee olla leirillä mukana sisäliikuntavarusteet, koripallo, ISO juomapullo, pyyhe ja peseytymisvälineet ja halutessaan muutama euro taskurahaa.

Leiritoimisto rakentuu  Martin hallin aulaan, tullessasi maanantaina paikalle ilmoittauduthan sinne. Leiritoimistossa päivystää joku leiriohjaajista.

Päivän aikana Martissa ovet eivät ole lukittuna, leiriläiset eivät saa poistua rakennuksesta ilman valmentajan lupaa.

Huolehdittehan lapsenne vakuutuksesta. Lapsia ei ole vakuutettu leirin puolesta liikuntasalissa tapahtuvan harjoittelun osalta. Pohjolan lisenssivakuutus on voimassa 30.6 asti.

Ilmoitattehan etukäteen Anulle, mikäli lapsenne EI saa poistua leiripäivän päätyttyä itsekseen, vaan saavutte häntä noutamaan. Ilmoittakaa myös mikäli, ette anna ns. kuvauslupaa. Leirikuvia tulemme julkaisemaan sosiaalisessa mediassa ja seuramme nettisivuilla.

Yhteyshenkilönä leirin ajan toimii Anu Löfgren (044 2311925, anu.lofgren@hypokoris.fi).

Leirin harjoitussisällöistä vastaa Pontevan ammattivalmentajat apunaan seuramme muita valmentajia ja muutama edustuksen pelaaja sekä vanhempia junioreita.

 

 

Tervetuloa mukaan Pontevan kesäleirille!

 

Anu Löfgren

Junnukoordinaattori

Hyvinkään Ponteva

Lisätietoja:
HyPo Koris toimisto
040-7496083
toimisto@hypokoris.fi