Annika Köster Hyvinkään Pontevan EU-vahvistus

12.9.2017

Annika Köster
Annika Köster

Eestin maajoukkuepelaaja Annika Köster liittyy Pontevan liigaryhmään

Pontevan naisten korisliigajoukkue saa mielenkiintoisen vahvistuksen, kun joukkueeseen liittyy Eestin maajoukkuepelaaja Annika Köster. 25–vuotias Köster on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut pelaaja. 185–senttinen, laitahyökkääjän ja sentterin tonteilla parhaiten viihtyvä Köster, liittyy Pontevaan Eestin liigan Raplasta. Eestin maajoukkueen ja Eestin liigan ohella hänelle on kertynyt kokemusta Eesti-Latvia yhdistelmäliigasta, Baltian liigasta ja Itä-Euroopan naisten koripalloliigasta.

”Halusin pelata ulkomailla ja päätin valita Pontevan monesta hyvästä syystä. Ensinnäkin Pontevassa on kokeneita ja fiksuja pelaajia. Toiseksi Hyvinkäällä on mahtavat valmentajat ja joukkueessa on vakuuttava johto sekä koko organisaatio. Suomen Liigan vahva taso on minulle oikea paikka kehittyä myös pelaajana entisestään.

Toivon, että voimme uusia mestaruuden ja itse tulen tekemään kaikkeni tavoitteemme saavuttamiseksi. Hyvinkää on minulle tuttu entuudestaan, sillä pelasinhan viime vuonna täällä Eestin maajoukkueen kanssa. Olen siis myös maaotteluissa pelannut muutamaa Pontevan pelaajaa vastaan ja onkin jännittävää nyt pelata samassa joukkueessa heidän kanssaan tulevalla kaudella.” Näin kommentoi Annika Köster innostuneena tulevaa kauttaan Hyvinkäällä.

Pontevan päävalmentaja Miikka Sopanen kommentoi Kösterin mukaantuloa lyhyesti: ”Annika tuo leveyttä rosteriimme. Tämä näkyy varmasti sekä päivittäisessä harjoittelussa että itse ottelutapahtumissa. Odotan Annikalta tasapainoista ja vahvaa tekemistä koko kauden ajan”.